fredag 27. juli 2012

Da er "høsten" startet!

Herlig trening med 14 mann torsdag 26.juli! God blanding av spilleøkter og litt løping! En del sliter litt etter sykdom, men kommer helt sikkert raskt tilbake!

Jeg savner litt tilbakemelding om forfall til treninger, og hvem som fortsatt er på/ eller skal på ferie! Har fått noe idag, men viktig at alle sørger for å oppdatere meg om forfall!
Det gjelder også de av dere som fortsatt har sommerjobber. Det er selvsagt helt greit å ha forfall pga jobb, men gi beskjed!!!

Viktig nå at alle sjekker SERIEKAMPER fremover, slik at de ikke "krasjer" med jobb o.l. Terminlista er på nett (se til venstre her) og det er IKKE fast kampdag!!
Den første kampen er allerede 8.august!!! Deretter er det tett med kamper både for 1 og 2 lag! I tillegg til rekrutt!

Vi må ha beskjed om dere av en eller annen grunn IKKE KAN spille de oppsatte kampene! Slik at vi kan trene med riktige personer på begge lag! Vi forsøker også å få til en "treningskamp" i slutten av neste uke!

Vi fører nå fravær på treninger, derfor viktig å gi beskjed. Meldt fravær er stort sett greit, mens bare å utebli gir signaler om at fotballen ikke er så viktig...

Følg med på blogg! Gi beskjed til kompisen, dersom du oppdager endringer i treningstider o.l.

Og så en oppfordring;

DERE SKAL HA RØD TRØYE PÅ TRENING!!!
DERE SKAL HA PÅ LEGGSKINN NÅR DET ER SPILLE-ØKTER!!
DERE MÅ HA MED VANN PÅ TRENING!

Jeg skal finne et par ettermiddager slik at dere kan få trykt på "små-nummer" på shortser og overtrekk.  I tillegg til noen sponsormerker,
Jeg sender ut beskjed på SMS, da tar dere med dere det dere vil ha nummer på 3-5 gjenstander (shorts, bukse, overtrekk, bag?) pr. spiller! Så trykker vi på det i Frognhallen!

Husk også at "hallvaktene" snart begynner igjen! Følg med!

Vi gleder oss til en morsom fotballhøst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar