søndag 29. januar 2012

2-2 Mot Liungen/Spa/Bra

Årets første treningskamp for Dfi Jr. Borte mot Liungen (eller Spa/Bra, som de kommer til å kalle seg heretter)
Vi dro avgårde med 15 mann, og startet med følgende lag;
Mattis i mål (både Espen og Joakim er fortsatt skadet), Per Morten, Christian, Marcus og Henrik bak, Andre, Peder, Karl og Mikkel på midten, Jonas og Thomas på topp. Da hadde vi Benjamin, Mats, Joachim og Magnus R på benken.
Første kamp for denne gjengen, og egentlig første gang sammen som lag. Dessuten første gang i vinter på en fotballbane. Vi har jo hatt litt stusselige treningsforhold hittil i vinter, på små flater, og det var ganske tydelig, spesielt i første omgang.
Det er allikevel Drøbak som tar ledelsen 0-1 etter ca 25 minutter. Et flott raid ned på høyre siden ved André, som han får slått inn (over hele felte) til Mikkel på bakerste, som får vendt opp og setter kontant i nærmeste. 0-1 til DFI etter bra prestasjoner både fra Andre og Mikkel.
1-1 kommer etter et bra angrep fra Liungen. Opp på deres høyreside og et innlegg som går forbi Mattis og plukkes opp av en helt umarkert Liungen spiller som kommer stormende inn på vår bakerste uten at våre henger med i det hele tatt!
Like etter går Liungen opp i 2-1 etter at de får en helt korrekt straffe, for en litt unødvendig felling. Heldigvis så utligner vi rett før pause, Jonas står godt plassert på bakerste og putter fra 2 meter, på en strålende slått corner fra Karl.
I pausen bytter vi inn alle innbyttere (avtalt på forhånd) alle skulle spille minst en omgang! Og kampen drar igang! Mitt inntrykk er at vi har mye bedre kontroll på kampen i 2.omgang. Litt mer fart bak, eller var Liungen litt mer "kjørt" enn oss? Vanskelig å si, men det så bedre ut. Kampen ender mål-løs i 2.omgang, noe jeg tror Liungen er mer fornøyd med enn oss, da vi brenner 2.straffer!!! Men alt i alt tror jeg 2-2 ga et rettferdig bilde av kampen slik det så ut i dag.
Vi er godt igang, både Kjetil og Iver fikk noen gode svar, noen spørsmål og noen klare indikasjoner på hva dere trenger fremover!
Gutta virket godt fornøyd med å være igang, så nå ser vi frem imot flere gode kamper...
En liten ting gutter.... 15 mann var med idag, vi har flere potensielle 1.lags-spillere som er borte med sykdom, skader, jobb og annet.... tror det blir skikkelig kamp om plassene fremover jeg :-)
Nå gjelder det å stå på om du vil sikre plassen din :-)
Takk for god underholdning til hele laget! Ikke minst til Mattis som gjør en strålende innsats i målet!

Jonas, Mikkel, Andre og Karl sikret seg sine første assist/mål poeng...